Kabak Salatası

Akşam yemeklerinde ve ikramların yanında çok hafif bir salata.Ben çok sık yapıyorum.Pratik olması da ayrıca tercihim.
      Malzemeler:

  • 5 tane orta boy yemeklik kabak
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz,kırmızı pul biber,nane
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Yoğurt

      Yapılışı:

  • Kabakların kabuklarını soyup rendeliyoruz.
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
  • Ocaktan aldıktan ve hafif ılındıktan sonra sarımsaklı yoğurt döküyoruz.
  • En son zeytinyağı,nane,pul biberi hafif ılındırdıktan sonra üzerine gezdiriyoruz.
Reklamlar
Bu yazı Salatalar içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s