Lezita Lezzet Fabrikasında Bir gün…

Lezzet dolu günlerden birini daha geçtiğimiz günlerde Lezita Et Entegre Tesislerinde gerçekleştirdik.İzmir’in Kemalpaşa Bağyurdu beldesinde 23.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu,saatte 10.000 adet kesim kapasitesine sahip Lezita Et Entegre Tesislerinde taze ve dondurulmuş piliç eti ürünlerinden şarküteri ve köfte ürünlerine,modern kaplamalı ürünlerden döner gibi geleneksel ürünlere kadar pek çok çeşit ürün tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.


Bunları Biliyormuydunuz?

  • Lezita’nın arkasında 40 yıllık deneyimi ile Türkiye yem sektörünün lideri Abalıoğlu Grubunun bulunduğunu
  • 100.000 metre karelik alana sahip olan Lezita’nın Türkiye’nin en büyük, en modern ve en hijyenik et entegre tesisi olduğunu
  • Lezita’nın gıda güvenliğindeki liderliğinin dünyanın bu konudaki en önemli kuruluşlarından biri olan BRC tarafından verilen Global Gıda Güvenliği Belgesi ile uluslar arası standartta belgelendiğini
  • Lezita tesisinde Hava soğutma sistemi kullanılması sayesinde en yüksek derecede hijyen sağlandığını ve bu sistemle piliçlerin su ile soğutulanlara göre % 2 – 3 oranında daha az pişirme firesi verdiğini
  • Hava soğutma sistemi sayesinde Lezita ambalajlarında ayrıca ped kullanmaya gerek kalmadığını
  • Sadece Lezita’da bulunan hassas tartım sistemleri sayesinde standart ağılıkta ürün elde edildiğini
  • Soğutma ve dondurma işlemlerinin Lezita’nın özel teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde yapılmasından dolayı Lezita ileri işlenmiş ürünlerinin raf ömürlerinin daha uzun olduğunu.

Sohbetimize bizler için hazırlanan öğlen yemeği ve Lezita lezzet ürünlerini tatmak üzere devam ettik.

 

 

 

Bizleri en iyi şekilde karşılayan ve ağırlayan;

Sevgili Ceren Parlak

Burcu Kutsal

İlker Turhan

Mine Kurnaz

Gülşah Tekdemir’e

gülen yüzlü,samimi ve eşsiz sohbetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Ayrıca Lezita’ya bizlere bu güzel ürünleri tanıma fırsatı verdiği içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

 



Ufak bir kaç dokunuşla sizlere Lezita Döner

Malzemeler:

  • 1 paket Lezita Döner
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Üzeri için:

  • Tere yağ

Yapılışı:

  • Tencereye Lezita Döner‘i alın 1 yemek kaşığı sıvı yağ gezdirin.2 yemek kaşığı tere yağ ekleyin.
  • Kısık ateşte ısınması için bırakın.
  • Diğer bir tarafta ılık su,domates salçası ve karabiberi karıştırın.Ocakta bir kaç dakika pişirin.
  • Isınan Lezita döneri servis tabağına alın.Üzerine salçalı sos gezdirin.
  • Dilediğiniz miktarda kızgın tere yağını da ekledikten sonra yoğurt eşliğinde servis edebilirsiniz.
  • Dilerseniz lavaş ekmeği üzerine hazırlayabilirsiniz.
Reklamlar
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

One Response to Lezita Lezzet Fabrikasında Bir gün…

  1. çokzarifişler dedi ki:

    lezita döneri bizde severek yiyoruz canım..görüşürüz .byy

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s